Integrarea cu imprimanta portabila

Integrarea cu imprimanta portabila

Curiermanager este o solutie software completa pentru firmele de curierat mici si mijlocii din Romania, disponibila prin abonament lunar.

Prin dezvoltarea continua de functionalitati noi si adaptarea programului la tot mai multe platforme si instrumente de lucru dorim sa sustinem independenta acestui segment al firmelor de curierat.

Una din cele mai recent adaugate functionalitati, extrem de utila in managementul expeditiilor, este integrarea soft-ului cu imprimanta portabila. Prin intermediul aplicatiei mobile de curierat aceasta primeste informatii si permite curierilor din teren sa printeze documentele necesare: awb-uri, facturi, bonuri, chitante ramburs, etc.

 

Utilitatea imprimantelor mobile in curierat

Piata imprimantelor mobile este intr-o continua crestere, potrivit unui sondaj realizat de VDC Research, SUA. Imprimantele portabile sunt din ce in ce mai populare, fiind integrate in tot mai multe aplicatii, pentru a inlocui formularele de hartie care trebuie completate de mana.

  • Imprimantele portabile sunt instrumente populare in afacerile de curierat, curierii si agentii din teren care fac multe opriri pentru livrarea coletelor le utilizeaza pentru a printa chitante si dovezi de livrare.
  • Facilitatea de printare a documentelor pe teren ajuta firmele de curierat rapid sa eficientizeze activitatile birocratice.
  • Imprimantele mobile usor de utilizat si integrat cu aplicatia mobila sunt o necesitate pentru curieri, fiind solutia rapida de a tipari toate documentele aferente procesului de expeditie.
  • Mai mult, acestea pot fi conectate la Wi-Fi si Bluetooth, facilitand astfel accesul la documente din alte device-uri.

Utilizarea unei aplicatii mobile integrata cu o imprimanta portabila reprezinta o metoda rapida si eficienta care asigura curierilor solutia rapida de a pune la dispozitia clientilor documentele necesare, precum si updatarea instant a informatiilor legate de statuturile coletelor. Astfel managementul comenzilor va fi coodonat corespunzator, fara erori si va oferi clientilor servicii de curierat de calitate.

 

Model de imprimanta mobila recomandata

Modelul de imprimanta folosit si testat este Rongta RPP200. Se recomanda achizitionarea acestui model de imprimanta datorita faptului ca a fost deja testat si este perfect functional.

In cazul in care firma dvs. de curierat utilizeaza deja alt model de imprimanta portabila sau daca doriti sa folositi un alt model vor integra aplicatia si cu respectivele modele, incercand sa rezolvam problemele de incompatibilitate care ar putea aparea.

 

Echipa noastra lucreaza continuu la instrumente de imbunatatire a business-ului tau. Pentru mai multe detalii despre managementul expeditiilor in curiermanager si caracteristicile aplicatiei mobile nu ezitati sa ne contactati.